Kerékpáros mindennapokhoz nem csak a kerékpár, vagy az ahhoz tartozó kiegészítők, alkatrészek kapcsolódhatnak.

A mindennapi kerékpározás, legyen szó hétköznapi közlekedésről, vagy éppen a versenysportban való részvételről, nem csak egy tevékenység, hanem már mondhatni egyfajta életforma.

Kerékpáros életérzés, amit nem csak a szeretett tevékenység közben, hanem jószerével már a dolgos hétköznapok minden percében szeretnénk átélni.

Szerencsénkre ezt szeretett márkánk gyártója is így gondolja, és nem csak a szponzorált versenyzőknek, hanem a mindennapok emberének is elérhetővé teszi.

De mit is?

A kiegészítők, bigyók és mütyürök helyett igazán hasznos ruházati termékekre fókuszálnak, teszik ezt a már megismert odafigyeléssel és alapossággal.

Az uborkaszezon igazán hasznos és népszerű kiegészítője a kötött sapka, ami azonfelül, hogy már messziről hirdetheti, milyen trendi kerékpárosok vagyunk, tapasztalatból mondhatom, még kényelmes és tökéletesen is használható.

 kellys-kotott-zold.jpg

kellys-kotott-kek-piros.jpg

Ugyanilyen praktikus a különféle mintákkal és színekben elérhető póló is.

Szintén tapasztalatból mondhatom, kényelmes, a mintázat strapabíró és segítségével igazán kitűnhetünk a szürke hétköznapokból. Feltéve, hogy ez az egyik célunk viselésével.

De hogy egy kis negatívum is érje, bizony nem érdemes összepiszkolni.

Maximum 40 fokon mosva nehezen szabadul a koszoktól és a minták sem bírják a vasalást, már ha valaki szeretné.

polok-kellys.jpg

Beszerzésükhöz nincs más dolgotok, mint kattintani a képükre és már kosárba is rakhatóak.