E-kerékpárok

Kellys e-kerékpár

 

A Kellys elektromos kerékpárjai jelenvannak mind a Fully MTB, Merevvázas MTB, a Túratrekking és a Városi kerékpár kategóriában. 

A Kellys is, ahogy az összes kerékpárgyártó cég, a Pedelec rendszerű, azaz hajtás közbeni rásegítséses rendszerű kerékpárokat gyártja és fejleszti, így a Kellys e-kerékpár minőségi, biztonságos, és szabványokkal is rendelkezik.

Mindegyik Kellys elektromos kerékpár hajtása és elektronikája a japán Shimano termékei közül került ki, ezért ha a családban már megtalálható valamelyik modell, és bicikliparkunkat bővítenénk, akkor az új Kellys e-kerékpár kezelése és töltése már ismerős lesz. A Kellys kétféle változatát használja: sport és komfort. Bármelyik stílus mellett döntünk is, háromféle rásegítsési fokozatot, vízálló hajtást, nagy kapacitású akkumulátorokat, informatív kijelzőt, és könnyű kezelhetőséget kapunk.

Nézzük meg ezeket a Kellys e-kerékpárokat részletesebben is:

Cristy és Carson Kellys e-kerékpár

 

A Tour kategória trekking változatát a Cristy E90 és Carson E90 képviseli. A női és férfi változat is a túrázás és kalandozás jegyében született, erős és könnyű alumínium vázra épültek, olyan extrákkal, mint az agydinamó, kiegészítve az állófény-funkciós led-lámpákkal, vázba integrált rögzítésű kitámasztóval, rugós nyeregcsővel, és állítható kormányszárral.

Mivel ezek a Kellys e kerékpárok rendelkeznek csomagtartóval is, amire túratáska is rögzíthető, kézenfekvő ötlet volt az akkumulátort azon elhelyezni. A vázon rögzített akkumulátoros társaihoz képest itt szabadabb mozgástér marad a lábnak -főként a női modelleknél-, illetve megmarad a hely a kulacsok, kulacstartók elhelyezésére is.

Rugós teleszkóp növeli a komfortot, és hidraulikus tárcsafék segíti a biztonságos megállást.

 

A Kellys városi e-kerékpár, az Ebase

A Tour e-bike-ok másik képviselője a city kategóriából került ki, ez az Ebase névre hallgató Kellys e-kerékpár. Az egy vázcsöves, alacsony átlépési magassággal rendelkező, fekete és fehér színekben elérhető Kellys e-kerékpár szintén Shimano rendszerét használja, ugyanazzal az ötletes akkumulátor-elhelyezési módszerrel, mint a trekking Kellys e-kerékpárok esetében.

Kiegészítői ugyanolyan komfortos kerékpározást nyújtanak, mint a Kellys e-kerékpár trekking képviselői, csak váltórendszerük különbözik, mivel ezt 8 sebességes agyváltóval szerelték.

Rugós nyeregcsővel, teleszkópvillával, és állítható kormányszárral az extra kényelemért, és hidraulikus tárcsafékkel a biztonságért.

 

Kellys e-kerékpár sport-szériája

 

  • Tygon 70 Kellys e-kerékpár

 

A három tagot számláló flottából az úgynevezett belépő modell a merev vázra építkező Tygon 70 névre keresztelt Kellys e-kerékpár, mely boost rendszerű, azaz szélesebb kerékaggyal és felnivel szerelt, ballonosabb gumikkal ellátott, mondhatni merev trail kerékpár.

Az átütőtengely és merev alumínium váz a garancia arra, hogy az 1x10-es Shimano SLX  hajtás precíz és gyors váltást biztosít, valamint a szintén Shimano  180 mm-es tárcsáit fékező hidraulikus fékrendszer a leghosszabb lejtőzések végén is biztos megállást nyújt.

 

  • Theos AM 70 Kellys e-kerékpár

 

Amikor a Tygon tudása már kevés, akkor kezd elemében lenni a Theos AM 70, 140 mm rugóúttal rendelkező all-mountain geometriával rendelkező Kellys e-kerékpár.

Boost rendszerű, ballonosabb gumit fogadó kerekei extra tapadását, és a Shimano 1x11 fokozatú XT váltórendszerét egészíti ki a Steps 8000 három üzemmódos rásegítése, így a gyors feljutás után frissen és üdén vághatunk neki az élvezetes lejtőzésnek. 

 

  • Theos EN70 Kellys e-kerékpár

A kiváló enduro geometria 160 mm-es rugóútját az elektromos 1x11 fokozatú Shimano XT Di2 gyors és pontos váltását boost rendszerű kerekek extra ballonos gumijait a Shimano Steps E8000 kompakt hajtása tökéletes összhangban egészíti ki. Segítségével ez az enduro versenygép egy kevésbé edzett kerékpáros számára is nagyszerű élményt nyújt.