Kellys.hu webshopunkban hatalmas választékot találsz Kellys kerékpárokból, e-kerékpárokból, Kellys ruházatból, kiegészítőkből, alkatrészekből. Nézelődj kedvedre oldalunkon. Ami Kellys, azt nálunk megtalálod.

A KELLYS TÖRTÉNETE

A Kellys kerékpár megismeréséhez érdemes a cég történetét a legelején kezdeni. Érdekes ugyanis, hogyan fejlődött ki egy ekkora, világszerte ismert és kedvelt márka egy szlovák testvérpár bringák iránti szenvedélyéből.

Ők voltak Peter és Braňo Divinec, akik szabadidejükben szívesen kerékpároztak a hegyekben, és mivel ez nagyon sokat jelentett számukra, elhatározták, hogy saját bringás céget alapítanak, hogy ezt az érzést minél több emberrel megismertethessék.

  • A KELLYS MÚLTJA ÉS FEJLŐDÉSE

Akkoriban -1991-ben- a cég mindössze egy 10 kerékpárból álló kerékpárkölcsönzőt jelentett, majd szezon végén kiárusították a kerékpárjaikat. Egyre komolyabban belemerültek a kereskedelem világába, és még ebben az évben megalapították a Mamma Sro.-t, ami az olcsóbb Kellys, és őseinek távol-keleti importálásával foglalkozott, mint például Admiral és Alpina.

3 évvel később megépült a cég szerelőcsarnoka, és levédették a Kellys márkanevet. Újabb két év alatt 30ezres forgalommal dicsekedhettek, és az egyre gyorsabb ütemben fejlődő márkát már a külföldi (lengyel és cseh) piacokon is elismerték.

A 2000-es év ismét fordulópontot hozott a testvérek és a Kellys életébe: létrejött az első saját fejlesztésű kerékpárjuk. 

Az első évben a 100.000  darab alsókategóriás bicikli mellett már 6000 db Kellys kerékpárt is tudtak értékesíteni a 25-féle saját tervezésű kerékpárból.

Az évek múlásával egyre nőtt a sikeres eladások száma, majd 2003-ban cseh és lengyel mellett a magyar piacon is megjelentek, és pár évvel később, 2009-ben rekord számú, 88ezer Kellys bicikli talált új gazdára.

2010-ben a cég nevet váltott, új neve Kellys Bicycles lett.

Célul tűzték ki a német piac meghódítását is, ennek érdekében a Kellys MTB kerékpárokat újabb fejlesztéseknek vetették alá, ami eredményesnek tűnt, 2011-re a német piacot is magukénak tudhatták.

  • A KELLYS FILOZÓFIÁJA

"Minden kerékpárnak küldetése van"- ezt vallotta a testvérpár már a kezdetektől fogva, és ebben a szellemben alkották meg Kellys bicikli kollekciójukat, kerékpárok iránti alázattal és főként szenvedéllyel.

A küldetés teljesítéséhez azonban az szükséges, hogy a Kellys kerékpár tökéletesen megfeleljen a kerékpárosok igényeinek, amit sikeresen teljesített is a cég, ezt bizonyítják a kerékpárok milliói, melyek már gazdára leltek világszerte.

  • KELLYS KÍNÁLATA

Termékeivel mára már 35 országban találkozhatunk, mindenütt töretlen népszerűség övezi a 150-nél is több modellből álló kínálatot. Akármilyen területen is bringázunk, választhatjuk hozzá Kellys kerékpárjaik egyikét, legyen az akár hegyikerékpár, cross trekking, trekking, országúti, városi, fitness, dirt, vagy gyermek bicikli.  

A márkahű kerékpárosoknak jó hír, hogy nem kell a Kellys névről lemondaniuk akkor sem, ha ruházatot, vagy kiegészítőket szeretnének vásárolni, hiszen minden kategóriában jelen van már a kiváló minőségű termékeivel, akár túrázásra keresünk csomagtartót, táskát, akár egy kényelmes nyerget vagy minőségi védőfelszerelést szeretnénk. 

  • KELLYS-MINŐSÉG ÉS ÁR

A Kellys garantálja számunkra a kitűnő minőséget, ezt azzal is bizonyítja, hogy a más márkáknál megszokott 1 évhez képest regisztrációt követően további 4 éves garanciát nyújt a kerékpárvázaira. 

A Kellys-minőséget a ruházatok terén is megtapasztalhatjuk, ezért is kedvence nem csak a túrázóknak, de a versenyzőknek is. Kényelmes kerékpáros mezei kiváló minőségű technikai, lélegző anyagból készülnek, praktikus zsebbel hátul, elasztikus kerékpáros nadrágjait pedig a megfelelően kidolgozott betétek teszik még komfortosabbá.

A Kellys a termékeit kitűnő ár-értékarányban kínálja, ami annak tudható be, hogy a kereskedők magától a gyártótól vásárolnak, így a termékek árába nem épülnek be a forgalmazók által felszámolt egyéb költségek.

Kellys Kerékpár Webáruház

DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Kellys Kerékpár Webáruház

AKCIÓS ÁRAK

Kellys Kerékpár Webáruház

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Kellys Kerékpár Webáruház

INGYENSZERVIZ

Legnépszerűbb termékeink

Ahol már hallottál rólunk

Kellys Kerékpár Webáruház