Túratrekking

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Kellys trekking kerékpár


A Kellys trekking célja, hogy a kerékpáros egy hosszabb túra után is úgy gondoljon a kerékpárjára, hogy már akár másnap visszapattanna a nyergébe, és előlről kezdené a kalandokat.

A Kellys trekking nagy teherbírású, kiváló minőségű alkatrészekkel szerelt, kényelmesen praktikus bringa, ami főleg az aszfalton csillogtatja meg tudását, így a hétköznapi városi ingázás mellett a hétvégi túrák sztárja lehet, vagy ahogy a Kellys jellemzi: "Csak bökj egy pontra a térképen, és engedd, hogy a kaland elkezdődjön!"

A Kellys trekking jó döntés!

Egy új kerékpár vásárlása mindenki számára egy komoly lépés, fontos feladat, hiszen kerékpárt nem rövid távra választ az ember, éppen ezért érdemes végiggondolni azokat a lehetőségeket, amiket nyújthat, és az elvárásokat, amiknek meg kell felelnie.

Első kérdések a vásárlók felé, mikor betérnek üzletünkbe, hogy mire szeretnék használni a kerékpárt, mekkora távolságot tennének meg? Ezután térnénk csak rá a pénz kérdésére, azaz hogy mennyit szánnának rá?

Ha a válaszok között többször előfordulnak a "kényelem", "komfort", "városi", "túra", és felkészültebbek szájából a "trekking" szavak, akkor máris tudjuk, hogy az ő igényeiket egy kényelmes, praktikus Kellys trekking szolgálná ki.

Kellys trekking tulajdonságai

Ez az a kategória a kerékpárok között, amivel nem csak városi közlekedés lehet kényelmes, de a kisebb-nagyobb túrákat is gond nélkül veszi. Azért, hogy ezt a célt maradéktalanul teljesítse, egy Kellys trekking többféle felszereltségi szinttel, vázmérettel és kialakítással kedvező áron, vagy picit drágábban, komolyabb felszereltséggel is beszerezhető.

Kétféle fantázianéven találhatjuk meg a Kellys trekking bringákat a kerékpárüzletek kínálatában: a férfi vázas Carson, és a női vázas Cristy.

Kellys trekking kerékpár felépítése


Komfort kerékpár lévén a Kellys trekking rugós nyeregcsővel, és magasságában, valamint dőlésszögében állítható kormányszárral van ellátva, hogy mindenki az igényeinek és adottságainak legmegfelelőbb beállításokkal kerékpározhasson.

Rugós teleszkópvillája további kényelmet nyújt, mérsékelten alkalmassá téve a terephasználatra, amit az aszfaltra kitalált, simább futófelületű gumik gátolnak.

A belépő modellek 3x7, a drágábbak 3x8, a Kellys trekking kategória csúcsmodelljei 3x9 sebességes váltórendszerükkel szinte minden hegyet leküzdhető dombokká változtatnak.

  • A Kellys Cristy női trekking bicikli, a túrázni vágyó hölgyek igényeinek kielégítésére született, kényelemre hangolt női vázgeometriával és üléspozícióval, és a szemnek is szép színválasztékkal.

Kétféle vázmérettel kapható: 157-179 cm-ig minden kalandra vágyó hölgy megtalálhatja a méretének megfelelőt.

  • A Kellys Carson trekking ugyanezen elvek alapján készült, maximális kényelem, és a legnagyobb teherbírás mellett.

Négyféle vázmérete közül könnyen kiválasztható a 158 és 198 cm közötti testmagassághoz ideális Kellys trekking.


Kellys trekking kerékpárok felszereltsége


Minden Kellys trekking alapfelszereltségéhez hozzátartozik az alu plastic sárvédő, és a túratáskával is használható 25 kg-ig terhelhető alumínium csomagtartó, és természetesen a KRESZ-nek megfelelő világítás és csengő.

A kedvező árú női és férfi vázas kivitelek egyaránt elemes lámpával vannak szerelve, míg a picit drágább modellek már agydinamós áramellátást kaptak. Ez egy igen csendes és praktikus megoldás, hiszen az elemes lámpák áramforrásai biztos, hogy a túra kellős közepén fognak lemerülni, ezek több odafigyelést igényelnek.

Az egyszerűbb változatok V-féket kaptak, ami a laikusok által is könnyen karbantartható és javítható, míg a felső kategóriás kerékpárt a mai kor elvárásainak megfelelő hidraulikus tárcsafék állítja meg, ami strapabíró kialakításának köszönhetően a túratáskákkal megrakott kerékpárral is boldogul bármilyen terepen és időjárási körülmények között.