Gyermek kerékpár

Kellys gyermek kerékpár

 

Ha gyermekünk számára keresünk egy megbízható, megfelelő tudású és hátterű kerékpárt, ne is nézelődjünk tovább, a Kellys gyermek kerékpár tökéletes választás! Gyakorlatilag az első próbálkozástól végig kíséri a gyermekeket egészen a felnőtt kerékpárokig, mindezt úgy, hogy sem a kényelemről, sem a kerékpár esztétikájáról nem kell lemondanunk.

 

Kellys gyermek kerékpár a legkisebbeknek: azaz a futóbicikli

A Kellys a first bike, azaz futókerékpár szériájával már a legkisebbeket is igyekszik bevonni a kerékpározás világába. Teszi ezt úgy, hogy számukra élmény legyen a tanulás és gyakorlás, hiszen fontos, hogy megszeressék a bringázást. A futókerékpár nagy segítség az egyensúlyozás és kanyarodás elsajátításában. Strapabíró alumínium vázzal és küllős kerékkel készült, hogy igazán időtálló legyen, így ez a futóbicikli több testvért és unokatestvért is kiszolgálhat.

Junior pedálos Kellys gyermek kerékpár

A kezdeti "lépések" megtétele után, amikor már az egyensúlyozás és farolás is tökéletesen megy, az igazán nagy lépés a kerékpározás világába a pedálok taposásán keresztül vezet. Okosan és alaposan átgondolt méret- és stílusválasztékával minden apróság megtalálhatja a számára tökéletes biciklit -legyen akár fiú, akár lány.

A sportosabb MTB-ok és komfortosabb városi kerékpárok stílusjegyei egyaránt megtalálhatók a nagyobb méretű Kellys gyermek kerékpár mindegyikén, külön figyelve arra, hogy fiús és lányos színekben is elkápráztassák a gyermekeket, megkönnyítve ezzel a döntésüket.

A Kellys gyermek kerékpár "junior" kategóriájában a 12 colos futóbringák utáni 16-os, 20-as és 24-es kerékméretű bicikliket találhatjuk meg.

  • 16" Kellys gyermek kerékpár

 

A 16-os méretű Kellys gyermek bicikli igény esetén felszerelhető pótkerékkel, ha a gyermek még nem elég magabiztos, vagy későn kezdte a kerékpározást, így szépen apránként ráérezhet az egyensúlyozásra a plusz támasztó kerekek emelésével, mégis biztonságban érzi magát a tudattól, hogy nem fog elesni, ezért a csupa élmény bringázás közben észrevétlenül tanul meg egyensúlyozni, míg végül a pótkerekeket  leszerelhetjük.

Ezen Kellys gyermek kerékpár jellemzője a könnyű alumínium váz, és a hátul kontra, elől V-fék. Ez a fékmegoldás egyben a különlegessége is, nem sok gyártónál köszön vissza. Minőségi tartós alkatrészek, a szemnek is tetszetős, strapabíró festés és lakkozás, valamint a regisztráció utáni extra vázgarancia a biztosíték arra, hogy akár több generáció is élvezhesse a Kellys gyermek kerékpár-nyújtotta élményt.

 

  • 20-as méretű Kellys gyermek kerékpár

 

A 20 colos kerekű Kellys gyermek biciklik esetén -az előzőektől eltérően- már többféle vázkialakítással találkozhatunk.

Ebben a kerékméret-kategóriában már a sportosabb és komfortosabb, vagy másként a fiús és lányos kerékpárok is elérhetőek. 

A Kellys Trick és Kellys Lumi fantázianevű Kellys gyermek kerékpárok merev villás BMX-ek, teleszkóppal szerelve sportosak, agydinamóval, sárvédővel, csomagtartóval szerelve tökéletes túrakerékpárok. Élénk színeivel könnyen megnyeri magának a kisebbeket, a hozzájuk igazított vázgeometriával gyorsan megszeretik a kerékpározást.

 

  • 24 colos Kellys gyermek kerékpár

 

A Kellys Kiter széria nagyon kedvező árú, a Kellys gyermek kerékpár kisebb méreteihez hasonlóan alumínium vázat kapott. Többféle felszereltségű változatával találkozhatunk, például a merev- és teleszkópvillás, valamint sárvédős-agydinamós.Ezek még V-fékes biciklik, de már férfi, és sportos női vázgeometriával.

A Marc fantázianevű Kellys gyermek kerékpár már egy fokkal komolyabb, háromféle felszereltséggel kapható modelljei más-más felhasználásra lettek kifejlesztve. Már a legkedvezőbb árú típusa is tárcsafékes, bár ez még mechanikus, ám a Kellys Marc 70-es már szinte felnőtt kerékpárokat megszégyenítően vadóc a ballonos gumijaival, hidraulikus tárcsafékével, és erősített alumínium vázával.

A versenyzés szerelmesei a Kellys Marc 90-ben találhatják meg számításukat, a jövő reménységei már most megcsillogtathatják tehetségüket nyergében.