Országúti kerékpár

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Kellys országúti kerékpár


Az "országútizás" szinte egyidősnek mondható magával a kerékpározással, ezért minden gyártó palettáján megtalálhatjuk az országúti kerékpárokat.

Nincs ez másként a Kellys-nél sem, 2 típusú Kellys országúti kerékpár is van kínálatában: Kellys gravel és racing széria.

 

Kellys országúti kerékpár racing változata

 


Racing szérián belül megkülönböztetünk carbon illetve alumínium vázas kerékpárokat. Az alumínium vázas Kellys országúti kerékpár ARC fantázianevet kapott, a carbon Kellys országúti kerékpár pedig URC néven fut.

Mindkettőt háromféle vázmérettel vásárolhatjuk meg: S, M, L, így 163 cm-től (karbon váz esetében már 160-tól) akár 192 cm-es testmagasságig mindenkinek tökéletes választás lehet ez a Kellys országúti kerékpár-típus.

 

Akár teljesítményorientált versenyzők vagyunk, akár hétvégi aszfaltbetyárok, a Kellys minden esetben a maximumot nyújtja. Számos teszt és szponzorált versenyző bizonyítja, hogy a carbonszériás Kellys országúti kerékpár esetén nem kell kompromisszumot kötnünk. A fejlesztések sora, a felhasználói visszajelzések, és a sport iránti alázatos szeretet segíti a Kellys mérnökeit abban, hogy pénzünkért cserébe a legjobbat kapjuk.


  • Carbon vázas Kellys országúti kerékpár, avagy az "URC":


A Kellys URC kerékpárok váza a fejlesztéseknek és a válogatott minőségi carbon alapanyagnak hála az egyik legnagyobb hajtásmerevséget nyújtja, így biztosak lehetünk benne, hogy nem vesznek kárba a "wattok". De a legkönnyebb és legmerevebb váz is csak fél siker a tökéletes kerékpár elérésében, ezt a Kellys is nagyon jól tudja, ezért a versenyszéria kiegészítőit is nagy gonddal válogatja össze.

A Kellys országúti kerékpár legkönnyebb és legmodernebb Shimano hajtásrendszere mellé neves gyártók minőségi kiegészítői kerülnek, mint pl. Ritchey kormányok, vagy a Mavic kerékszettjei.

Sokan ódzkodnak az újdonságoktól, ám a Kellys rajta tartja ujját a fejlődés ütőerén, ennek köszönhetően a legmodernebb tárcsafékrendszerekkel is találkozhatunk a Kellys országúti kerékpárok némelyikén.


  • Kellys ARC széria (alumínium vázas Kellys országúti kerékpár):


Nagy figyelmet fordítanak a versenyzők mellett a hobbi kerékpárosok népes táborára is, ezért folyamatosan fejlesztik az alu vázas ARC szériát is.

A sportos, ugyanakkor komfortos vázgeometriát az URC modelljeihez hasonlóan Shimano hajtásrendszerrel, és a lehető legnagyobb odafigyeléssel gyártják.

Létezik tárcsafékes változat is, hogy az újdonságra fogékony kerékpárosokat ki tudják szolgálni ebben a kategóriában is, és ahogy a versenyzők, úgy a hobbisták is választhatnak klasszikus patkófékes Kellys országúti kerékpár-modellek közül is.


 

Kellys országúti kerékpár gravel típusa

 


A Kellys gravel egy fiatalabb kategória, ami az élménykerékpározás vonalába sorolható, kényelmes, komfortos vázgeometriával, ballonos terepmintás gumival, de ízig-vérig országúti hajtásrendszerrel. Természetesen itt már alap a tárcsafék, hiszen egy adrenalin-dús lejtőzés végén egy megbízható féknek nagyon fontos szerepe van.

Első ránézésre sokan összetévesztik a cyclocross-okkal, de érdemes tudni, hogy míg azoknak a versenyzés miatt szigorú szabályoknak kell megfelelni, addig a gravelnél a sportos élmény mellett a kényelemnek is nagy szerep jut.

Mint minden élménykerékpár, a Kellys gravel is teljes mértékben személyre szabható, hogy a maximális teljesítményt, legmagasabb komfortot nyújtsa.


Több generáció számára is ajánljuk ezt a típust:


  • Mivel országúti kerékpárról van szó, simább futófelületű gumival rendelkezik, bátran ajánljuk idősebb országútizni vágyó kerékpárosainknak, mert kormánypozíciója a legkényelmesebb hobbi országútihoz képest is többet nyújt.


  • Fiatal kerékpárosok kezében igazi adrenalinbomba, mely robbanékony és gyors aszfalton és terepen egyaránt, egy olyan fegyver, amivel könnyedén meglepetést okozhatsz a montis haveroknak!